Панкер

Седнува некој панкер, исфарбан црвено, зелено, сино во автобус до некој дедо. 

Патувајќи панкерот забележал дека дедото цело време упорно гледа во него, па му рекол:

Што е бе дедо, ти не си правел глупости кога си бил млад?

А дедово: Абе, правев! Еднаш еб*в папагал, па си мислам ти син да не си ми.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov