Секс поза

Еден крупен маж се оженил за една ептен малечка жена. Другарите не издржале па го прашале мажот:

 

- Добро бе, како имате секс со жена ти?


На тоа мажот одговорил: - Абе таа ќе си се качи, а јас ја држам и ја нишам. Тоа ти е исто како мастурбрирање, само што сега имам со кого да си правам муабет.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov