Кој е луд?

Некоја професорка сакала да се пошали со своите ученици и затоа им рекла:

-Кој од вас е луд нека застане на нозе.

Кратко време завладеала тишината и по некое време станало некое дете.

Професорката: Зошто мислиш дека си луд?

Ученикот: Јас не го мислам тоа, но ми падна жал да ве гледам така сама па затоа решив да ви се придружам.

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov