Доказ

Наставникот му вели на Столе: „Кажи ми три докази дека земјата е топчеста!“

-„Прво, пишува во учебникот, второ вие кажавте и како трето татко ми ми го кажа истото!“
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov