Што очекувате од годинешното издание на Тиквешкиот гроздобер?

Што очекувате од годинешното издание на Тиквешкиот гроздобер?
Не очекувам ништо посебно
14  31.1%
Да не се продава пиво
10  22.2%
Подобар вински карневал
8  17.8%
Повеќе гости од страна
7  15.6%
Атрактивни музички ѕвезди
6  13.3%

Број на гласачи  :  45
Прв глас  :  Среда, 11 Април 2018 22:04
Последен глас  :  Сабота, 25 Јуни 2022 13:29
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov