Во сабота, фестивал на домашно младо вино Печати
Напишано од Unevski on Петок, 07 Декември 2018 19:02   

  

Во организација на здружението „Винотек“, во сабота, 8 декември, во стаклената сала на Ангро Промет Тиквешанка ќе се оддржи фестивал на младо вино.


На фестивалот своите вина од годинешната реколта ќе ги изложат повеќе од 20 домашни производители на вино, за кои ова е одлична шанса да ги промовираат своите производи.


Почетокот на настанот е во 12 часот, а влезот за истиот е слободен.